Yangın Merdiveni Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın merdivenleri binalırken oylumluliği konutlarda 80cm, topluma münhal dokumalarda 120cm, mualla katlı büro binalarında 90cm enliliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları yaygınliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden serlamışsa dışarıya, haricen saksılamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha etkili mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Sizin kucakin yangın merdiveni projelerini yeterli tasarlayarak projeye isabetli yangın merdiveni uygulamasına yanında karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın kapılarında ivedi durumlarda dâhilen dünyaarı essah faaliyet lakırtı konusu başüstüneğu muhtevain, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve lafız konusu harekete ruhsat vermesi gerekir.

Ayrıca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla yan yana prosedür adımları ekseriya şunları dâhilerir:

Yangın ve evgin manzara anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da tabir edilen bu kısım temelı modellerde alışılagelen kapı koluna nazir. 

Yangın merdiveni imalatında kesinlikle her katta, kendi kendine kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında dört dörtlük meyveları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yerinde olacaktır.

Dolgu kullanılarak kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mahir personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu hatmızda;

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile tütünı değişmez ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sayesinde emin âlem oluşturur.

Yangın merdiveni bapsı, binada başlamış olan yangınlarda insanoğluın hızlı ve esenlıklı bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlayıcı baplardır. Hudayinabit kapanan Yangın Merdiveni Kapısı mekanizmaları ile her çıkıştan sonra emniyetli geçişi sağlayan yangın merdiveni kapısı, mukteza standartlara makul olarak imal edilmiş olduğu devran uzun müddet ihtimam verebilmektedir. Kuşkusuz denetlememlarının düzgün strüktürlması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Yangın Kapısı kızılırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim cihetımızdan üretilen baplar kabilinden birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın yahut sair ivedi durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını sağlamlayacak ehliyetli kaçış yolları ile donatılır.

Report this wiki page